Wie zijn wij

Basisschool Op Dreef is een fijne school in de wijk Overvecht-Zuid. We zitten in een prachtig, nieuw gebouw met 2 grote speelpleinen zodat de kleuters op een veilige en overzichtelijke manier kunnen buitenspelen.

Er is veel groen in de omgeving en de gemeente heeft haar uiterste best gedaan om de omgeving van de school zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo heeft zij naast de school een sportveld en een groenzone aangelegd. Hier mogen zowel de school als de buurtbewoners gebruik van maken.

Op Dreef heeft ongeveer 170 kinderen, verdeeld over 8 groepen. Onze school is een ontmoetingsschool. Ouders en kinderen worden normaal gesproken persoonlijk begroet bij de ingang van de school. Helaas hebben we dit even uit moeten stellen in verband met de Corona-maatregelen.

Als je de school binnen komt is er een grote, kleurrijke hal. De grote podiumtrap in het centrale gedeelte van het gebouw leent zich uitstekend voor bijeenkomsten en voorstellingen. Het ouder-kindlokaal is de plek waar ouders elkaar ontmoeten en waar men voorlichtingsbijeenkomsten kan bijwonen.

Ook de voorschool van 'Kind & Co Ludens' zitten in hetzelfde gebouw en dat maakt het werken aan een doorgaande lijn op het gebied van de ontwikkeling van het jonge kind mogelijk.

Teamfoto v3